Tips om Alla Platsar-stipendiet

15 APR 2020 10:38
Stipendiet ska ge barn och unga möjlighet att vara med i idrotten, oavsett ekonomiska förutsättningar. Stipendiet kan sökas för den som är mellan 6-18 år, eller fortfarande går på gymnasiet.
  • Skapad: 15 APR 2020 10:38

Stipendiet ska ge barn och unga möjlighet att vara med i idrotten, oavsett ekonomiska förutsättningar. Stipendiet kan sökas för den som är mellan 6-18 år, eller fortfarande går på gymnasiet. Hen ska vara folkbokförd eller "placerad" i Luleå Kommun och ha ett svenskt personnummer.

Stipendiet kan täcka kostnader för idrottsutövandet, exempelvis medlemsavgift, träningsavgifter, läger, klubbkläder samt resor till och från träning och tävling.

Alla Platsar-stipendiet finansieras främst via ekonomiska bidrag från Rädda Barnen och Luleå domkyrkoförsamling.

Stipendiesumma: Max 3 000 kr/år

Ansökan: kan göras löpande under året och görs av idrottsföreningen. Hör av er till This is a mailto link så hjälper vi till direkt!

Regler och riktlinjer för ansökan (pdf)

Skribent: Viktor Ek