Hoppa till sidans innehåll

Uppdaterad info om kanotskolan 2020

29 MAJ 2020 11:01
Vi har haft ett enorm stort intresse för årets kanotskola. Vi har fått stuva om lite så att vi kunde lyfta in en till grupp! Förmiddag blir barn födda 2010-2013 och eftermiddag barn födda 2006-2009. Mer info står om ni klickar på nyheten.
  • Skapad: 29 MAJ 2020 11:01

Igår hade vi planeringsmöte för årets kanotskola. I och med stundande semester för många på hemmaplan har vi haft ett stort söktryck. Vi har gjort vårt yttersta för att alla ska få plats och vi forfarande ska kunna kunna vara trygga med att vi gör vårt yttersta för att minska smittspridning och vara säkra på vattnet!

Årets kanotskola kommer ha 4 grupper på förmiddagen och 4 på eftermiddagen. På eftermiddagen kommer en lite större grupp blir fortsättningsgrupp för de som tog grönt armband på förra årets kanotskola och vill prova lite annan teknisk nivå på paddlingen. Tre pass i veckan är kajakpaddling och ett pass i veckan får de spela kanotpolo.

Vi kommer inte ha några föräldramöten fysiskt i år. Ställ era frågor till This is a mailto link så får ni svar asap. Annars försöker vi få ut informationen här på hemsidan direkt.

Grupperna hålls så separerade som vi kan. Vi kommer inte köra någon gemensam info eller avslutning på kanotskolan. Vi ska försöka vara utomhus vid alla tillfällen förutom WC och dusch som vi får städa mellan för- och eftermiddag. Grupperna får turas om i omklädningsrummen. Vi undanbeder också föräldrar på plats på kajakklubben då det lätt blir svårt att hålla koll. Vill ni kika på era barn som paddlar så är de ganska ofta vid lulsundsstranden.

Vi har köpt 2 nya kajaker, 15 nya paddlar i små storlekar och 50 nya flytvästar till alla barn som är mer anpassade för paddling. Vi har också tränings-T-shirts till barnen med kanotskoletryck på som alla som deltar får!

Vi har kunnat göra ett rejält ryck på utbildningssidan också. Vi kommer ha 14 ledare som gått kanotförbundets tränare steg 1 varav 8 av dessa går tränare steg 2 som är en betydligt mer omfattande tränarutbildning som går under sommaren. De som går tränare steg 2 kommer göra innehållet till fortsättningsgruppen som en del av utbildningen.

Skribent: Viktor Ek
E-post: Adressen Gömd

SKF_logga

Postadress:
Luleå KK - Kanot
Sofia Ersson, Maskinvägen 27
97254 Luleå

Besöksadress:
Kanotvägen 14
97332 Luleå

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@luleakajakklubb...

Se all info