Intresseanmälan, fortsättningsträningar

23 JUN 2021 20:04
Det vore jättekul om ert/era barn vill fortsätta paddla och vara med på sommarens fortsättningsträningar efter Kanotskolan! Om så är fallet ber vi er att fylla i en intresseanmälan.
  • Uppdaterad: 23 JUN 2021 20:04

Information till alla kanotister på Kanotskolan 2021

(följande information har mailats ut till alla vårdnadshavare men postas även här)

Kanotskolan lider mot sitt slut. Alla deltagare har blivit jätteduktiga, de har fått träna i stundtals svåra förhållanden och en hel del har fått bada. Det är fantastiskt att se hur fina kompisar de är med varandra, allas positiva inställning och hur de utvecklas under dagarna!

Avslutning

Torsdag den 24 juni är sista dagen på Kanotskolan 2021. Samma tider gäller för både fm- och em-grupperna.

Godkännande för fotografering

Se separat utskick om att vi önskar återkoppling från er i det fall ni inte vill att era barn hamnar på bild.

Fortsättningsträningar hela sommaren

Efter Kanotskolan finns det möjlighet att fortsätta träna paddling med Luleå Kajakklubb och/eller Luleå Kanotpoloförening Isbrytarna.

Efter förra årets kanotskola var det många barn som fortsatte, jätteroligt! För att vi ska kunna planera träningar och behov av ledare önskar vi att ni skickar in en ”intresseanmälan” om intresse finns att fortsätta under resten av säsongen (fram till mitten av september). Det finns inget krav att vara på alla träningar eller varje vecka, barnen kommer när de kan och vill paddla.

Intresset kommer att avgöra hur vi lägger upp verksamheten med dagar och tider. Vi vill undvika alltför stora grupper så att både ledare och material räcker till samtidigt som vi gärna vill att alla som vill ska få möjlighet att paddla mer!

Ni hittar intresseanmälan här (psst...räcker såklart med ett svar/barn): Intresseanmälan Fortsättningsträningar

PaddlePower

Ni har kanske noterat att barnen har kommit hem med ett vitt ”PaddlePower”-armband efter första dagen av Kanotskolan. Ett stolt bevis på att de bl.a. vågat ut på vattnet och tagit sina första paddeltag! Efter Kanotskolan är tanken att alla barn har nått upp till nivå 3 och det gula bandet. Därefter finns det ytterligare tre nivåer och ytterligare ett band – det gröna. Tanken med det gröna bandet och de moment som leder fram dit är att få lära sig relevanta grunder i paddling, säkerhet och miljö (både naturen och vår sociala miljö). Förra året hade vi en avslutning i mitten av september och delade ut ett grönt band till ca 20 barn. I upplägget behövs det ca 10 träningar till efter Kanotskolan för att hinna med momenten upp till grön nivå. Mer om PaddlePower kan ni läsa här.

Funderingar?

Har ni frågor är ni välkomna att kontakta oss på This is a mailto link eller hugga tag i en lämplig person nere på klubben. Önskar ni kommer i kontakt med Luleå Kanotpoloförening Isbrytarna funkar det bra att maila This is a mailto link. Mer information finns även på klubbarnas respektive hemsidor www.luleakajakklubb.se samt www.isbrytarna.se.