Kanotskolan 2022 fulltecknad, kölista tar vid

07 APR 2022 12:13
Lika kul som det känns att vi fyllde de 80 första platserna på två dygn, lika trist är det att inte kunna ha plats för 80 till. Men det är inte lönlöst att anmäla sig ändå, det finns 20 platser kvar som vi kommer att fylla.
  • Uppdaterad: 07 APR 2022 12:13

Som vi informerade om när anmälan till Kanotskolan 2022 släpptes har vi ett deltagartak på 100 deltagare. Fler än så får vi tyvärr inte plats med just nu med det upplägg, den ledar- och materialtillgång vi har för att ändå säkra en kul och trygg verksamhet.

De första 80 platserna är nu fyllda. De anmälningar som nu kommer in sätts upp på en kölista. Utifrån vårt mål att få en så bra mix som möjligt i våra grupper kommer vi härefter att plocka deltagare innan kanotskolan är helt fylld.

Om vi blir fler anmälda än taket på 100 deltagare vill vi redan nu informera om att det kommer att finnas möjlighet att kommer ner till klubben och testa paddla i samband med våra kommande barnträningar.