Medlemsskap

Ny medlem

Vill du bli medlem i LKK? Vad kul! Följ då nedanstående punkter!

1. Följ länken om du vill ta del av föreningens stadgar. (fast bästa är att komma ner och kolla in verksamheten eller ringa nån för att få koll på vad vi gör).

2. Kolla i tabellen nedan vilken avgift du/ni ska betala (enskild/familj, kajakplats, etc.).
  3. Skicka ett mail till This is a mailto link med följande uppgifter:
    • Ange vilka avgifter du/ni avser att betala in.
    • Fullständigt personnummer (ÅÅMMDD-XXXX) på person/er som avser bli medlemmar.
    • Adress
    • Telefonnummer (för samtliga)
    • Mail-adress (för samtliga
  4. Du får en faktura att betala från klubbens kassör på epost.

Vid inbetalning godkänner du att Luleå Kajakklubb registrerar personuppgifter i sitt medlemsregister.

Redan medlem

Om du/ni redan är medlem kontaktar du kassören direkt om vill ändra avgifter, barn som flyttar hemifrån, behov av kanotplats etc.

Möjlighet till delbetalning

Vill du som medlem delbetala medlemsavgiften går det givetvis alldeles utmärkt. Ta då kontakt med klubbens kassör så kommer ni överens om hur ni går tillväga. Namn och kontaktuppgfiter för kassör och resten av styrelsen finns här.

Avgifter 2020

Avgifter som erläggs gäller per kalenderår och betalas i förskott.

Kajakpaddling är godkänt som friskvård enligt skatteverket och därför kan aktivitetsavgiften och kursavgiften tas på eventuellt friskvårdsbidrag från jobbet.

Medlemsavgift Medlemskap för en person. I medlemsskapet ingår tillgång till klubbens lokaler och racingkanoter. Avser ni vara med i arrangerade träningar eller nyttja gymmet ska aktivitetsavgift enligt nedan betalas men självklart får man prova på aktiviterna först som medlem. 200 kr
Aktivitetsavgift - miniorer Avgift för delta i klubbens arrangerade träningar och tävlingar. 500 kr
Aktivitetsavgift - ungdomar Avgift för delta i klubbens arrangerade träningar och tävlingar samt för att använda gymmet. 700 kr
Aktivitetsavgift - juniorer och U21 Avgift för delta i klubbens arrangerade träningar och tävlingar samt för att använda gymmet. 900 kr
Aktivitetsavgift - seniorer Avgift för delta i klubbens arrangerade träningar och tävlingar samt för att använda gymmet. 1100 kr
Avgift för kanotplats Racingkajak (C, D eller H-förrådet)
500 kr
Avgift för kanotplats Havskajak (större platser i A, B-förrådet eller E-förrådet) 1000 kr
Tävlingslicens Licens för tävling från och med det år en aktiv fyller 17 år, försäkring vid tävling.
200 kr

Välkommen som medlem i Luleå Kajakklubb!

Uppdaterad: 09 NOV 2019 08:21 Skribent: Viktor Ek

LuleåKiropraktorteknik