Fortsätt paddla med oss!

26 JUN 2015 10:37
Kanotskolans sistadag pågår för fullt, deltagarna springer runt och genomför en mängd olika grupputmaningar på vatten och land.
För er som vill fortsätta paddla med oss i sommar får ni lite info här.
  • Uppdaterad: 26 FEB 2018 19:29

Vi hoppas att ni har haft två roliga veckor under Kanotskolan! För er som är sugna att fortsätta paddla med oss är ni varmt välkomna att göra så.

Träningar

För er som vill fortsätta att paddla med oss i sommar/höst erbjuder vi två tillfällen i veckan. Vi paddlar mestadels kajak, både K1, K2 och K4 med blandade åldersgrupper och håller oss på Björkskatafjärden och närliggande fjärdar. Under tisdagarna kommer det främst vara Hanna Thelin som är huvudansvarig och under onsdagarna Manne Segerlund. Ni kommer även att få träffa de flesta av klubbens andra kanotister/tränare som kommer att hoppa in som tränare med jämna mellanrum.

• Tisdagar: 18.00-19.30
  • Onsdagar: 18.00-19.30 (fortsätter även under hösten/vintern med inomhusträning)

Skellfteåtävling, 15-16 augusti

För de som är sugen att följa med oss till Skellefteå och delta i en klassisk tävling är ni varmt välkomna att göra så. Helgen bjuder på kortlopp under lördagen 200 och 500 m, K1, K2 och K4 och på söndagen är det dags för Älvsloppet, de yngsta kör 5 km och från 15 år och uppåt är det 12 km som gäller. Anmälningslistor kommer att finnas på klubben där ni skriver upp ert namn om ni vill delta.

Övrigt

Håll utkik på hemsidan för ev. ändringar, mer info om andra aktiviteter. Undrar ni över nåt ni inte hittar på hemsidan, hugg tag i nån nere på klubben och fråga.