Joel, Henrik och Erik till landslaget

07 JUN 2012 13:36
Efter tävlingen i Hofors stod det klart att LKK återigen kommer att vara flitigt representerade i olika landslagssammanhang!
  • Skapad: 07 JUN 2012 13:36

De båda förstaårsseniorerna Joel Elenius och Henrik Strand blev uttagna till U23-landslaget vars stora utmaning är U23-EM i mitten av juli i Portugal. De båda kommer att ingå i den svenska K4:an över 1000 m. Joel kommer dessutom att köra K2 200 m tillsammans med fjolårets K1-vinnare i U23EM, Erik Svensson från Vaxholm. Redan nästa vecka är det dags för träningsläger i Strömstad tillsammans med seniorlaget.

Erik Strand blev uttagen till juniorlandslaget och kommer att delta på JNM senare i sommar.

Helgen i Hofors bjöd givetvis på fler grymma prestationer av LKK-paddlare som trotsade låga temperaturer, ihållande regn och stundtals friska vindar.

För tävlingstruppen riktas nu fokus mot SM i Nyköping, 1-6 juli.