Hoppa till sidans innehåll

Kanotskolan närmar sig!

29 MAJ 2015 10:14
Det börjar närma sig, snart bara två veckor kvar innan runt 70 barn och ungdomar invaderar Luleå Kajakklubb och våra fina paddelvatten på Kanotskolan 2015!
  • Skapad: 29 MAJ 2015 10:14

Årets kanotskola fylldes snabbt, likaså den kölista som vi upprättade efter att anmälningen stängdes när taket nåddes. Här följer lite information kring vad som händer närmsta tiden:

Antagna från reservlistan

På söndag den 31 maj tar vi beslut om vilka från reservlistan som får plats i årets kanotskola. Vi gör vårt absolut bästa för att tillgodose så många som möjligt utan att tulla på säkerheten och bilda alltför stora grupper. Vi tittar på ålder och könsfördelning så även om ni ställt ert barn i kölistan sent så finns det möjlighet, och tyvärr även vice versa. Alla på reservlistan kommer att meddelas nästa vecka. Missar vi någon, ber vi er att höra av er till oss så får ni besked då.

Föräldramöte, 14/6, kl.18.00

På söndagkväll, den 14/6, knappa halvdygnet från starten, samlar vi föräldrar/målsmän till ett möte. Under mötet får ni kort information om vad era barn kommer att få uppleva under kanotskolan, vi svarar på ev. funderingar och ni får träffa alla de ledare som kommer vara ansvariga.

Bra att veta

Nedan följer lite kort info som kan vara bra att ha koll på

Datum och tider

Kanotskolan pågår under två veckor, kl.10-15 alla dagar förutom den sista, avslutande fredagen då vi slutar kl.13.00.

Första veckan kör vi mån 15/6 - tor 18/6 (ej fredag p.g.a. Midsommarafton)

Andra veckan kör vi mån 22/6 - fre 26/6 (fredag avslutas kl.13.00)

Mat!

Alla deltagare tar med egen mat att äta under dagen. Det finns micro att värma mat i för den som önskar. Skicka med både lunch och nån frukt/macka till mellanmål.

Kläder!

Junivädret kan vara en aning nyckfullt så packa ned ordentligt med kläder. Vid paddling passar olika slags underställ utmärkt. Undvik dock tröjor/t-shirts av bomull då dessa suger åt sig vatten och kyler snarare än värmer. Vid kallt och blåsigt väder är det inte fel att ha en tunnare jacka att ha som yttre lager. En del aktiviteter sker på land så packa med spring/fritidsskor. När vi paddlar gör vi det utan skor.

Betalning

När ni anmälde fick ni två val, antigen betalade ni direkt i samband med anmälan eller så valde ni att avvakta och istället betala avgifte innan 31 maj. Ni som ev. ännu inte gjort det är vårrt bankgiro 935-8185. Kostnaden är 750 kr/barn. Är ni redan medlemmar är kostnaden 250 kr/barn. Givetvis ingår medlemsskap i klubben för resten av året i samband med anmälan till Kanotskolan.

Fortsättning följer...

Efter kanotskolan kommer vi ha 1-2 ledarledda pass/v. Alla är varmt välkomna att fortsätta paddla med oss under dessa, finns även möjlighet för ev. paddelsugna föräldrar att haka på vid tillfälle!

Funderingar?

Kontakta gärna oss vid funderingar. Antigen mailar ni på This is a mailto link eller så ringer ni Dag Johansson på 070-37 25 448.

Skribent: Dag Johansson

SKF_logga

Postadress:
Luleå KK - Kanot
Sofia Ersson, Kronan A3
97442 Luleå

Besöksadress:
Kanotvägen 14
97332 Luleå

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@luleakajakklubb...

Se all info