LKK:are hårdtränar i värmen!

06 APR 2015 09:04
Just nu befinner sig stora delar av LKK:s tävlingstrupp på vårläger och njuter av massa träning i betydligt varmare klimat än vad Luleå erbjuder denna tid på året.
  • Skapad: 06 APR 2015 09:04

Henrik Strand och Joel Elenius är, sedan knappt två månader tillbaka, stationerade i Florida med resten av landslaget och även en hel del andra landslag från ex. Kanada och Norge. Rapporterna från Florida vittnar om hård och bra träning med bra fart i kajakerna för de två luleåkanotisterna.

Nyligen åkte även LKK till Portugal för vårläger under tio dagar under ledning av Daniel Sundström. Gänget siktar på dagar med många mil i kajaken, både i K1 och K2.

För oss som inte flytt söderut för varmare paddling så står containern på sin vanliga plats vid värmeverket sedan några veckor tillbaka. Och vad gör väl lite snöpulsning när belöningen är att få lägga i kajaken och paddla ut på årets första paddelpass!?