Hoppa till sidans innehåll

LKK rustar för SM!

04 JUL 2018 11:59
Såväl LKK:s tävlingstrupp som arrangörsorganisationen är mitt uppe i slutfasen av intensiva förberedelser. Den 15-20 juli intar den svenska kanoteliten Björkskatafjärden för att göra upp om SM-medaljerna, för sjätte gången under 2000-talet!
  • Skapad: 04 JUL 2018 11:59

LKK mönstrar en stor och konkurrenskraftig trupp inför hemma-SM på Björkskatafjärden. En härlig mix av världselitkanotister till nybörjare som kör sitt första SM. Bland de mest namnkunniga återfinns såklart landslagskanotisten Henrik Strand som siktar på nya storlopp, både individuellt och i besättning, när SM drar igång i Luleå. Truppen är mitt uppe i ett förberedande SM-läger. Dubbla pass (trippla för vissa) dagligen med mycket besättning och loppfart toppar upp inför kommande prestationer. 

Även arrangörsstaben förbereder sig intensivt. Att arrangera en SM-vecka kräver mycket planering och arbete inför tävlingsdagarna. Förberedelserna går enligt plan och uppemot 70-talet funktionärer kommer att se till att göra tävlingsveckan till ett välsmort och uppskattat arrangemang.

Tidsprogram, kommande resultatlistor och annan nyttig information hittar ni på kanotsm.se.

Följ SM-veckan även via facebookevenemanget Kanot-SM 2018 Luleå  

Skribent: Dag Johansson
E-post: Adressen Gömd

SKF_logga

Postadress:
Luleå KK - Kanot
Sofia Ersson, Kronan A3
97442 Luleå

Besöksadress:
Kanotvägen 14
97332 Luleå

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@luleakajakklubb...

Se all info