Luleå KK nominerad till årets förening!

10 APR 2012 08:29
Den 5 maj arrangeras Norrbottens Idrottsgala för första gången. Bland de nominerade till "Årets förening" återfinns Luleå Kajakklubb!
  • Skapad: 10 APR 2012 08:29

I Kalix den 5 maj arrangeras Norrbottens Idrottsgala för första gången. Det är Norrbottens Idrottsförbund som står bakom arrangemanget och priser ska delas ut i nio olika kategorier. Ett av de tyngsta priserna återfinns givetvis i "Årets förening" där Luleå Kajakklubb är en av tre föreningar som blivit nominerade. I konkurrens med Sävast Ski Team och Assi IF avgörs vem som vinner. Ett roligt uppmuntrande kvitto på en redan känd framgångsrik verksamhet.
- Det känns såklart kul att bara vara nominerad och givetvis hoppas jag att vi vinner utmärkelsen, låter nytillträdde ordförande Per Åström meddela.
Bland övriga nominerade finns namn som bl.a. Marcus Hellner, Charlotte Kalla och Alexander Majorov. Mer info om galan och biljetter finner ni här.