Hoppa till sidans innehåll

Ny styrelse blickar framåt!

21 MAR 2017 21:19
I söndags höll klubben årsmöte. Ett framgångsrikt 2016 summerades och lades till handlingarna samtidigt som vi blickade framåt, bl.a. med val av en ny ordförande!
 • Skapad: 21 MAR 2017 21:19

Avtackning av tre giganter

Med val av nya styrelseledamöter följer även en avtackning av de som kliver åt sidan. Denna gång var det tre unga ledare som tagit ett stort ansvar de senaste åren och gjort ett gott jobb för klubben och medlemmarna.

 • Per Åström avtackades efter flera år som ordförande.
 • Jakob Johansson avtackades efter sina år som ansvarig för klubbens plånbok
 • Karl Lind avtackades efter sina år som ledamot/suppleant i styrelsen 

Klubbens nya styrelse

Den nya styrelsen ser ut såhär:

 • Ordförande: Micke Vikman

Ny ordförande för Luleå Kajakklubb är Micke Vikman, som funnits med i styrelsen som ledamot under 2016. Han började engagera sig i klubben då hans dotter (Alice Sjömark) började paddla för sju år sedan. Micke åker gärna med på tävling och kör kanotsläp runtom i Sverige samt servar pressen hemma med bilder av alla grymma Lule-prestationer.

 • Kassör: Lennart Åström

Lennart har varit engagerad i klubben under många år, inte minst som noggrann vägningskontrollant under ett antal hemma-SM. Han jobbade dessutom som kanslist på klubben under ett par år innan han givk i pension för runt ett år sedan. Som nybliven pensionär känner han att han har tid att ansvara över klubbens pengar.

 • Sekreterare: Kajsa Myrberg (valdes på två år förra årsmötet)
 • Ledamot: Mikael Blom (valdes på två år förra årsmötet)
 • Ledamot: Satu Mustonen

Satu har kommit in i klubben sedan hennes son (Matti) börjat paddla alltmer regelbundet de senaste åren. Vilket gjort att även Satu hittat tjusningen med paddling. Nu ser hon framemot att vara med och driva och utveckla klubben och verksamheten parallellt med sin egen paddlings-utveckling.

 • Suppleant: Per Åström
 • Suppleant: Emma Hjälmsson

Tränings- och tävlingspris 2016

En av de klassiska höjdpunkterna under årsmötet är tillkännagivandet av vilka som tilldelas föregående års tränings- och tävlingspris. 

Träningspris 2016

För ett stort ansvarstagande både för sin egen och gruppens träning tilldelades 2016 års Träningspris Björn Andersson. Grattis!

Tävlingspris 2016

För två historiska SM-guld! För första gången någonsin vann Luleå KK seniorguld på damsidan i SM, det blev dessutom två stycken; K2 500 m och K2 1000 m. Grattis Elina Lineruth och Alice Sjömark!

Skribent: Dag Johansson
E-post: Adressen Gömd

SKF_logga

Postadress:
Luleå KK - Kanot
Sofia Ersson, Kronan A3
97442 Luleå

Besöksadress:
Kanotvägen 14
97332 Luleå

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@luleakajakklubb...

Se all info