Positivt årsmöte avslutade 78:e året!

28 FEB 2014 09:15
2013 summerades, beslut inför 2014 klubbades, ny styrelse valdes och personer hyllades!
  • Skapad: 28 FEB 2014 09:15

Söndagen 23/2 hölls årsmöte på klubben. En bra mix av medelmmar dök upp, möttes av gofika a la Jacke och en härligt positiv anda som ramade in hela mötet.

Bl.a. gicvk vi igenom verksamhetsberättelsen för 2013, ett inst sagt händelserikt år md hemma-SM som den självklara höjdpunkten. Vi stämde av en god ekonomi och fick inblick i, och beslutade om, budget och verksamhetsplan inför 2014. Valberedningen presenterade ett förslag till styrelse och årsmötet sa ja till att välja om några stycken och välja in ett par nya. Bl.a. valdes Per Åström  som ordförande för ytterligare ett år och Oskar Rönnbäck och Sofia Lindersson valdes in som nya. Oskar och Sofia har båda barn i verksamheten och ser framemot att ingå i styrelsen kommande år.

Mötet avslutades med att lyfta fram och hylla några personer som bidragit med energi och engagemang på vattnet, i styrelserummet och i valberedning.

Jan Westerlund, Inger Andersson Elenius och Tomas Lind avtackades efter många år i och runt styrelsen. Maria Strömgren och Rickard Strand hyllades för mångårigt gott valberedningsarbete. Som tack för allt engagemang fick dessa Blombukett och Galabiljett (till Norrbottens Idrottsgala den 10/5)!

Årets träningspris gick till Anton Rönnbäck som ringdes upp på högtalartelefon och fick det glädjande beskedet.

Årets tävlingspris gick till besättningen som vann SM-guld i Mix 18-klassen (Alice Sjömark, Elina Westerlund, Erik Strand, Helmer Johansson).

Och avslutningsvis hyllade vi såklart vår Arne som ser till att det alltid är ordning och reda, och att det alltid finns nån att prata med på klubben!