Hoppa till sidans innehåll

Rapport från Höstregattan-11!

26 SEP 2011 11:38
Den 17-18/9 var det Höstregattan i Hofors och LKK hade en liten men stark trupp på plats.
  • Skapad: 26 SEP 2011 11:38

Det speciella med Höstregattan är att man går upp en klass när man tävlar, man tävlar alltså i den klassen man kommer att tävla i nästa år. LKK:s trupp bestod av Elina, Joel, Nils och Helmer samt papporna Stefan och Lars.

Joel tog en imponerande fjärdeplats i H22 på 200m. På 5000m blev det en 10de plats och på 1000m gicka han och vann Bfinalen. Lovar gått inför sommaren.

Lkk:s damstjärna Elina var inte särsilt nöjd med sin instas under helgen, men då ska vi lägga till att det var väldigt mycket danskar på plats och att hon nu är yngst i D18. Det blev iallafall en förstaplats i cfinalen på 500m.

Nils kämpade tappert in i sista stund, men blev slagen på mållinjen i mellanheatet och kom till cfinal. Alla kämpade hårt i hela helgen, vädret var klassiskt kallt och regnigt en dag, men resten var det fint.

Enligt rapport från Elina och Nils var danskarna dominanta i alla klasser och en hade en röd luva. Det ska även ha varit väldigt många snygga tjejer på plats. I övrigt var Stefan en bra lagledare och Lars var en bra naturguied, LKK truppen ska ha fått förmånen att se Sveriges grövsta tallar!

En bra tävling och nu börjar återuppbyggnads perioden! 

Skribent: maya strömgren

SKF_logga

Postadress:
Luleå KK - Kanot
Sofia Ersson, Kronan A3
97442 Luleå

Besöksadress:
Kanotvägen 14
97332 Luleå

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@luleakajakklubb...

Se all info