Snygg säsongsavslutning!

17 SEP 2013 13:46
Klubbens trupp på Höstregattan i Jönköping den gångna helgen svarade för en kanonavslutning på en fin säsong!
  • Uppdaterad: 26 FEB 2018 19:29

Massor av fina Luleå-prestationer på Rocksjön och en hel drös med framskjutna placeringar. Den som gladde mest var kanske comebackande Henrik Strand som ju varit skadad stora delar av säsongen vilket gjorde att han bl.a. missade hemma-SM och flera landslagsuppdrag. Men nu var han tillbaka och paddlade bl.a. in som fyra på 1000 m-loppet, tredje svensk. Klubbens andra senior, Joel Elenius, var även han fyra, fast då på 200 m-loppet. Juniortjejerna Alice Sjömark och Emma Hjälmsson körde även dom strålande, bl.a. knep Alice en fjärdeplats på 200 m-loppet.

Det blev även en medalj då Anton Rönnbäck paddlade in som trea på 2500 m i klassen H14, snyggt jobbat! Anton blev även fyra i 200 m-sprinten.

Höstregattan satte punkt förm tävlingssäsongen 2013, en bra säsong för Luleå KK där många kanotister tagit stora steg i sin utveckling.