Städddag 20/9, kl.10.00!

11 SEP 2015 08:24
Luleå Kajakklubb kallar alla sina grymma medlemmar till städdag söndagen den 20/9 kl.10.00. Traditionsenlig städning och upprustning såväl inne som ute samt en härlig bojupptagning och bojtvätt väntar!
  • Skapad: 11 SEP 2015 08:24

Vilken kanotsommar det har varit! Även om rapporteringen här på hemsidan varit minst sagt bristfällig så har säkert många av er tagit del av en full kanotskola, ett strålande SM, massor av landslagsrepresentanter som visat framfötterna ute i världen och en givande träningslunk på Björkskatafjärden.

Av tävlingssäsongen återstår nu inte så många, dock desto större, tävlingar. På söndag VM-debuterar Henke Strand på Maraton-VM i ungerska Györ, i K2 över 30 km tillsammans med Mackan Andersson från Lidköping.

Helgen efter är Joel Elenius på U23-EM i Rumänien för att paddla K2 200 m med Lidköpings Johan Lilja. De var fyra på U23-VM tidigare i sommar, medaljvittring!

Och sen avslutas säsongen med Höstregattan i Jönköping helgen 26-27 september där åtta LKK:are kommer att tävla!

Men söndagen innan sista tävlingsdagen för säsongen, alltså den 20/9, samlas vi på klubben för att tillsammans snygga till och rensa upp. Ta med mat att grilla, kaffe och annan dricka kommer att finnas på plats. Och kom ihåg att packa med stövlar, regnkläder och diskhandskar då vi har ett gäng bojar som ska plockas upp och skrubbas rena innan de lastas in i förråden för vintervila!

I vanlig ordning står sig klubbens ledord "Vår gemenskap föder framgång" sig lika fast vid städdagar som vid andra aktiviteter - är vi många blir det kul och bra = framgång!