Tävlingssäsongen igång!

11 MAJ 2012 11:06
Som de flesta säkert redan uppmärksammat har årets tävlingssäsong dragit igång. Och som vanligt med grymma prestationer från flera av klubbens paddlare!
  • Skapad: 11 MAJ 2012 11:06

För förstaårsseniorerna Joel Elenius och Henrik Strand hade 2012 års tävlingar knappast kunnat börja bättre. Joel var redan igång i slutet av april på en testregatta för sprintdistansen 200 m, där han visade att det inte är särskilt långt upp till de riktigt stora namnen.

Förra helgen var det dags för klassiska Rocksjöregattan där Luleå åkte ner med Joel, Henrik, Jonas Haukka, Elina Lineruth, Manne Segerlund och Erik Strand.

Samtliga svarade för fina prestationer. Hur mycket man har hunnit paddla påverkar såklart mycket såhär tidigt på säsongen och många förväntar sig paddla ännu fortare framåt sommaren.

För Joel och Henrik blev det finaler i massor. Henrik briljerade med framskjutna placeringar på såväl 1000 som 500 m. I 500 m-finalen var för övrigt båda två i final!

Joel knep en finalplats på 200 m så det var Luleåkajaker med i samtliga seniorfinaler!

För den resultatintresserade finns samtliga lopp att studera här.