Välkommen till LKK:s Årsmöte 2015

20 FEB 2015 06:06
Söndagen den 15/3, kl.14.00 i Luleå Kajakklubbs lokaler på Kanotvägen 14.
  • Uppdaterad: 26 FEB 2018 19:29

Sedvanliga handlingar, så som verksamhetsberättelse, valberedningens förslag till LKK:s styrelse etc., kommer att finnas tillgängliga på klubben en tid innan.

Årsmötet är klubbens högst beslutande organ, alltså en ganska högtidlig stund, som vi emellertid brukar genomföra under lättsamma och inbjudande former, i år inget undantag!

Och precis som för alla de andra aktiviteter vi genomför gäller principen ju fler desto roligare, så kom du också.

Vi följer en traditionsenlig dagordning där vi bl.a. går igenom året som gått, fastställer budget inför 2014 års verksamhet samt väljer ny styrelse (ofta efter de förslag som valberedningen ger). Själva årsmötet brukar ta ca en timme. Sen brukar vi även tacka de som tackas bör och premiera några som presterat något extra under året.

Fika finns såklart på plats!