VALLENLÄGRET 1-2 September

13 AUG 2012 11:48
Vallenlägret 1-2 september
  • Uppdaterad: 26 FEB 2018 19:29

Hej kajakvän, deltagare från kanotskolan och föräldrar!

Helgen 1-2 september 2012 är det dags för årets kajakläger/kanotläger i Vallen för barn och ungdomar. Lägret är planerat från lördag morgon till söndag eftermiddag.

Kajaklägret i Vallen är kanotklubbens traditionella fortsättning på kanotskolan och ett bra tillfälle att paddla och ha roligt oavsett om du suttit i en kajak under sommaren sedan kanotskolan eller inte. Under lägret kommer vi att ha med oss kajaker från klubben att paddla med och göra andra roliga aktiviteter.

Ledare kommer att vara klubbens aktiva ungdomar.

Vi kommer att vara minst två föräldrar på plats från lördag till söndag och ansvara för markservicen, matlagning, städkontroll och annat praktiskt.

Fredag 31/8 kl. 18:30 samlas vi på klubben för att tillsammans packa kanoterna på kanotsläpet samtidigt som vi har föräldramöte.

Egenavgiften för lägret 200:- betalas då på plats.

Måltider och övernattningen lördag till söndag ingår.

Transporter till och från Vallen för barnen/ungdomarna hjälps föräldrarna åt med, samåkning planeras på fredagskvällen.

Anmälan till mig med namn, mobilnummer och ev. allergier.

Senast måndag 27/8 vill jag ha din anmälan, men så snart som möjligt.

Information om Vallen anläggning:

www.lulea.se/luleamiljoskola/luleamiljoskola/vallenskretsloppsskola.4.7cec93701132104b65f80004453.html

Ansvarig för årets kajakläger är jag, Björns pappa:

Andreas Andersson
www.facebook.com/luleandreas