Ingen barn- och ungdomsträning närmsta veckan

10 JUL 2017 22:16
Söndag den 16:e och måndag den 17:e är det uppehåll i barn- och ungdomsträningen p.g.a SM i Jönköping. Nästa träning är istället måndag den 24:e juli.
  • Skapad: 10 JUL 2017 22:16

Vilken härlig start det har varit på barn- och ungdomsträningarna efter Kanotskolan! Många kanotister i olika åldrar och dessutom många föräldrar som passat på att paddla, kul!

De två kommande tillfällena, söndag den 16/7 samt måndag den 17/7, tar vi dock uppehåll. Anledningen är att alla tränare är på SM i Jönköping som pågår mellan den 17-22 juli. Måndag den 24/7 kör vi igång träningarna igen på vanlig tid, kl.18.00 - hoppas vi ses igen då!

SM får man köra från det år man fyller 13 år, i år är alltså 04:orna yngst i H/D 14-klassen som utgör den yngsta av SM-klasserna. Klubben kommer att åka ner med runt 20 kanotister, ett par tränare och ett gäng föräldrar till Jönköping för att bo tillsammans och köra massa lopp varje dag veckan lång. Följ Lulekanotisternas framfart på kanotsm.se där information, resultat m.m. finns/kommer att finnas.

Nästa år arrangerar Luleå KK SM på Björkskatafjärden - förhoppningsvis med ett gäng SM-debutanter!

För de som är sugna på att följa med klubben till Skellefteå så finns det anmälningslistor uppsatta på klubben. Det är en mindre tävling dit vi varje år åker med en stor LKK-trupp och kör kortlopp (typ 200 m) på lördagen och klassiska Älvsloppet på söndagen (ca 5 km från Bergsbyn till Ursviken). Skriv upp era namn om ni vill hänga med!

LuleåKiropraktorteknik