Joel Elenius fin B-finalsexa i Duisburg!

23 MAJ 2015 23:22
Klubbens landslagsman Joel Elenius har i helgen paddlat världscup i Duisburg. Igår var det försök och semi vilket resulterade i en plats i dagens B-final.
  • Skapad: 23 MAJ 2015 23:22

Elenius som i landslaget paddlar tillsammans med Lidköpings Johan Lilja på sprintdistansen K2 200 m, svarade för helgens bästa lopp i dagens B-final. Duon kom iväg bra och hittade ett fint flyt i maxfarten, helgens klart bästa lopp! Väl i mål slutade de på en sjätteplats, sekunden efter den andra svenska K2:an med det rutinerade paret Erik Svensson/Christian Svanqvist som vann B-finalen. En nöjd Joel konstaterar krasst att de fick till ett riktigt bra lopp men "måste bara bli lite snabbare helt enkelt" för att nå den absolut världstoppen. Stort grattis till en finfin prestation från klubben!

Alla resultat från helgens världscup hittar ni här.

LuleåKiropraktorteknik