Joel och Henke nominerade till Norrbottens Idrottsgala!

16 FEB 2015 11:27
Joel Elenius och Henrik Strand, Luleå Kajakklubb, Northland Basket och Piteå IF damer. Där har ni de tre nominerade lagen till priset "Årets Lag" vid Norrbottens Idrottsgala 2015! Boka in den 25 april för gala!
  • Uppdaterad: 26 FEB 2018 19:29

Grattis Luleå Kajakklubb, och grattis Joel och Henrik till en finfin nominering! Den 25 april är det återigen dags för Norrbottens Idrottsgala i Luleå Energi Arena då 2014 års prestationer ska uppmärksammas och belönas.

K2-paret Joel och Henrik hade (återigen) ett kanonår på tävlingsbanorna. Det blev bl.a. ett SM-guld på K2 1000 m (klubbens första någonsin på distansen), silver på 200, 500 och 5000 m. En svårslagen resultatrad som låg till grund för en plats bland de tre nominerade. Där ju även bl.a. Northland Basket också finns med. Laget som lyfte taket på LEA när klubbens första guld någonsin bärgades under våren. I storartad stil dessutom med tre raka finalvinster.

I kategorin "Årets eldsjäl" hittar vi en annan kanotentusiast då Kanotpoloföreningen Isbrytarnas Eva Lindmark tar en självklar plats bland de tre nominerade (igen, tredje gången gillt för Eva?).

Hemsidan för Norrbottens Idrottsgala