Motionspaddling a.k.a vuxenträning

05 MAJ 2022 20:47
I sommar startar LKK upp en ny träningsgrupp för de som av åldersskäl diskvalificerats från barn-, ungdoms- och juniorträningsgrupperna.
  • Skapad: 05 MAJ 2022 20:47

Förhoppningen är att vi varje söndag från mitten av maj till slutet av september ska mönstra en brokig skara paddlare. Avdankad elitpaddlare som kämpar med livspusslet – Välkommen! Paddlarförälder som hittills bara avundsjukt sett barnen glida ut över böljan den blå – Välkommen! Och alla ni andra som tror att paddling kan vara något för er - Välkommen!!

Tanken med träffarna är att vi utvecklar vår paddling utifrån den nivån vi står på och att alla hjälper till och bidrar med tips och råd efter förmåga. LKKs ledare ansvarar för att bygga ihop ett träningspass med lämpliga övningar och resten blir vad vi gör det till.

Även om vi inte har några krav på förkunskaper så är det heller ingen renodlad nybörjarkurs såtillvida att vi kommer att köra övningar som innebär att man ska kunna ta sig fram på egen hand i en kajak. Väljer man klokt bland kajakerna så bör inte det vara ett problem, även för de som aldrig paddlat förut. Det finns stadiga båtar att tillgå.

För att få vara med på träningen krävs alltså bara ett medlemskap i LKK samt en erlagd aktivitetsavgift. I dessa avgifter ingår då både träningen och lån av utrustning (kajak, paddel och flytväst).

Om vädret står oss bi drar vi i gång söndag 15/5, klockan 18:30-20:00. Om islossningen går trögt så skjuter vi på starten till 22/5, håll koll på hemsidan för aktuell info.

Välkommen!

För upplysningar