PaddlePower - sista passet innan gröna armbandet!

05 SEP 2019 22:58
På tisdag den 10 september kl.17.45 samlas vi för att avsluta årets PaddlePower-säsong. Det gröna bandet hägrar, välkomna!
  • Skapad: 05 SEP 2019 22:58

På tisdag samlas vi lite tidigare än vanligt, kl.17.45. En kortare paddling väntar samt en tipsrunda på land innan vi samlas inne på klubben för fika och Gröna PaddlePower-armbands-ceremoni!

Det kommer att komma en fotograf till klubben för att fota till Svenska Kanotförbundet. Föräldrar/vårdnadshavare på plats kommer att få skriva under ett papper som godkänner att bilderna används. Har ni inte möjlighet att vara på plats så fixar vi det i efterhand. Är det någon som inte vill vara med på bild så löser vi även det.

Ses på tisdag!

Fortsatta träningar

Efter tisdagens träning/avslutning går vi över i "Vinterträning" med ett pass i veckan på torsdagar kl.18.00-19.30. Det hindrar oss dock inte från att paddla så länge det är bra väder och inte blir alltför mörkt. Sedan flyttar vi in till gymmet och gympasalen för inomhusträning.

Har man andra idrotter på vintern behöver man inte komma på klubbens träningar. Det är bra att träna flera sporter och klubben finns garanterat kvar när det börjar närma sig vår. Självklart är det kul om man kommer och besöker någon träning ibland eller vid enstaka tillfällen, bara att droppa in!

Vi siktar på att samla truppen 1-2 ggr under vinter/vår med ett mindre läger där vi åker längdskidor, tränar på klubben, har en massa kul och taggar kanotsäsongen!

//Tränarna

LuleåKiropraktorteknik