Vårt varma tack till alla er som bidragit efter målhusbranden

15 SEP 2021 10:30
Luleå Kajakklubb vill framföra vårt djupaste tack till alla er som bidragit till insamlingen efter den tragiska brand som ödelade vårt målhus vid Lulsundsstranden. Ni är fantastiska, tack alla!
  • Skapad: 15 SEP 2021 10:30

Natten till den 24 augusti brann vårt målhus vid Lulssundsstranden ner till grunden. Ett dråpslag mot LKKs verksamhet och möjlighet att kunna arrangera tävlingar på våra fina banor på Björkskatafjärden. Efter branden har vi upplevt ett enormt fint stöd där både Luleåbor samt privatpersoner och föreningar runtom i Kanot-Sverige har bidragit med pengar till en insamling för att kunna bygga upp ett nytt målhus.

Vi är djupt tacksamma, rörda och stolta över att få tillhöra ett sammanhang där vi stöttar och hjälper i både med- och motgång. Vi har ännu inte klart hur och när vi ska bygga upp ett nytt målhus. En sak vet vi dock med säkerhet, vi ser fram emot att även framöver få välkomna kanotister från hela Sverige upp till Luleå igen!

Från oss i Luleå Kajakklubb - ett stort, varmt tack till alla er som bidragit!