Nyheter från SF

Veckan innan påsk kom regeringen med besked om ytterligare stöd till idrotten på 1 miljard kronor. Med anledning av detta gör RF vissa förändringar kring ansökan av kompensationsstödet.

Vi är mitt uppe i ytterligare en vår starkt drabbad av coronaviruset. Med anledning av stundande högsäsong summerar vi läget kring vad som är möjligt samt bjuder in till en öppen informationsträff onsdagen den 21 april.

Paddlepower - webinarium

(2021-04-01 12:32)
Inbjudan till webinar om Paddlepower där konceptet presenteras och efarenheter från tidigare år redovisas. Perfekt för dig som ska vara Paddlepowerledare i sommar eller för de föreningar som funderar på vad Paddlepower är och vill ha mer information.

Dags att söka Riksidrottsförbundet och Svenska Spels Elitidrottsstipendium på 50 000 kr per stipendiat och som delas ut till 50st elitidrottare.

Under den gångna helgen öppnade tre av våra landslagskanotister från 2020 upp säsongen med tävlingar Slovenien. Isak Öhrström lyckades bäst och paddlade in på en fin femteplats i finalen!

Idrottsföreningar och specialidrottsförbund kan ansöka om kompensationsstöd för ekonomiska konsekvenser av coronakrisen för januari och februari 2021.

Sprintlandslaget har under mars varit på läger i Alcudia för att ladda upp inför OS-kval och förhoppningsvis ett olympiskt deltagande i Tokyo. Kanot.com har pratat med Sofia Paldanius samt förbundskapten Peken Rönnerstrand.

SKFs tre utmärkelser - Årets Ledare, Årets Talang och Årets Kanotist - tillkännagavs under lördagens Förbundsmöte. Tre värdiga pristagare från en märklig fjolårssäong!

Under lördagen genomfördes Förbundsmötet 2021. Dryga 20 dagordningspunkter som mötesordförande Katarina Halvardsson, distriktsidrottschef på RF-SISU Norrbotten, skickligt navigerade mötet genom.

Dags för Lekande kanot!

(2021-03-17 14:39)
Lekande Kanot är den kanotspecifika delen av Tränare 1 i SKF utbildningsstruktur. Under våren 2021 kommer Lekande kanot genomföras digitalt uppdelat på 4 tillfällen.

Slätvattenkommitten summerar läget inför årets tävlingssäsong och hur arbetet framåt går vidare.

På lördag är det dags för Förbundsmötet, SKFs Årsmöte. Ett märkligt år ska läggas till handlingarna samtidigt som vi blickar framåt mot säsongen 2021 och

Kanske dags att planera hur du eller din förening ska höja kompetensen i år?

Förberedelserna inför ett spännande, och än så länge något ovisst, 2021 är i full gång. Sprint & Paralandslaget är på plats i Lödde och bygger kapacitet inför årets tävlingar.

Multibreddlägret som skulle arrangerats i Nyköping Kristihimmelsfärdshelgen 2021 flyttas pga av Coronpandemin till samma helg 2022.