Gå till innehåll
Luleå Kajakklubb
Luleå Kajakklubb

Nu söker vi nytt engagemang i LKKs styrelse

Nu söker vi nya personer som vill engagera sig i Luleå Kajakklubbs styrelse och bidra till vår fina verksamhet.

  Luleå Kajakklubb är inne i en spännande period med mycket positivt som händer i verksamheten. Vi lämnar en fin säsong bakom oss med bra tryck i både tränings- och tävlingsverksamheten samtidigt som viktiga renoveringsinsatser genomförts, en lyckad kanotskola arrangerats, flera trevliga klubbaktiviteter ordnats och många goda insatser gjorts för att stärka klubbens ekonomi. Vi ser ljust på framtiden och tar oss an kommande år med en positiv känsla! I detta arbete vill och behöver vi vara många som bidrar, bl.a. i klubbens styrelse.

  Vid årsmötet 2023 (hålls någon gång under feb/mars) ska bl.a. olika val till styrelseposter göras. Under senhösten intensifierar valberedningen sitt arbete för att på bästa sätt förbereda valen inför årsmötet. Är du sugen på att engagera dig, har tips på någon du tycker skulle passa bra eller har funderingar kring vad ett styrelseuppdrag innebär – tveka inte att höra av dig till någon av oss!

  Vi söker brett och strävar efter en mångfald av erfarenheter och kompetenser i styrelsen. Ett styrelseuppdrag passar därför både dig med tidigare erfarenhet av LKK eller dig som är ny i klubben och nyfiken på att lära dig mer och vara engagerad i verksamheten.

  Hälsningar

  Helene Johansson, 070-68 60 449

  Dag Johansson, 070-37 25 448

  Anton Norberg, 070-63 88 957

  Publicerad: 2022-11-26

  Senast uppdaterad: 2022-11-26

  Författare: Joel Elenius

  Sponsorer

  Besöksadress

  Kanotvägen 14

  97332 Luleå

  Postadress

  Maskinvägen 27

  97254 Luleå

  Kontakta oss

  info@luleakajakklubb.se