Hoppa till sidans innehåll

Tävling och träning

Luleå Kajakklubb bedriver tävlingsverksamhet som passar alla, allt från tävlingar på kanotstadion i Luleå för nybörjare till Svenska Mästerskap för ungdomar och till seniorer.

LKK har under många år av klubbens historia skördat stora framgångar på tävlingsbanan och flera LKKare har representerat Sverige i olika landslagssammanhang på ungdoms-, junior- och seniornivå. Klubben har ofta återfunnits i toppen av den årliga SM-veckans "klubbtävling". 2011 slutade Luleå Kajakklubb som vinnare i klubbtävlingen, den hittills enda segern.

Tävlingar anordnas varje år av klubbar runt hela Sverige. Årets program för tävlingar finns att spana in på Svenska Kanotförbundets hemsida.

Luleå Kajakklubb ägnar sig mest åt tävling inom grenen "Sprint". Inom kanotidrotten finns även en mängd andra tävlingsgrenar, såsom maraton, kanotpolo, kanotslalom, freestyle etc. Kolla in hela utbudet på Svenska Kanotförbundets hemsida.

Nyheter

2022-09-15
Torsdagskvällen den 15 september bjöd på en härlig paddling och mysig säsongsavslutning för barngruppen. Tack alla för massor av fina stunder både på och utanför vattnet under...
 
2022-08-30
Torsdag den 15 september har vi sista träningen för barngruppen för säsongen. En kort paddelrunda följs av fika och utdelning av gröna PaddlePower-armband, varmt välkomna!
 
2022-07-25
Efter ett par veckors högsommaruppehåll drar vi nu igång fortsättningsträningarna efter Kanotskolan igen.
 
2022-04-02
Den 26-29 maj drar vi till vackra Tavelsjö för ett fyra dagar långt träningsläger tillsammans med övriga Norrlandsklubbar. En riktig kanonhelg med paddling, övrig träning, gem...
 
2021-09-12
Måndag den 13 september, kl.17.30 är ALLA välkomna att tack och hylla säsongen 2021!

SKF_logga

Postadress:
Luleå KK - Kanot
Sofia Ersson, Maskinvägen 27
97254 Luleå

Besöksadress:
Kanotvägen 14
97332 Luleå

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@luleakajakklubb...

Se all info