Fortsättningsträningar återupptas f.r.o.m. tis 26 juli

25 JUL 2022 21:49
Efter ett par veckors högsommaruppehåll drar vi nu igång fortsättningsträningarna efter Kanotskolan igen.
  • Uppdaterad: 25 JUL 2022 21:49

Framöver kör både ungdoms- och barngruppen samma tider:

• Tisdagar, kl.18.00-19.30
  • Torsdagar, kl.18.00-19.30

Alla är välkomna, oavsett om ni hann komma på någon av träningarna direkt efter Kanotskolan eller inte. Vi anpassar träningarna efter gruppernass storlek och paddelvana och har flera ledare med ut på vattnet.

Vi kör oavsett väder, regn och blåst utmanar lite extra ibland men brukar vara häftigt när man väl kommer ut på vattnet. Om det skulle braka loss med åska har vi en hel gympasal att använda.

Har ni frågor om klubbens verksamhet är det bara att ni hugger tag i någon av oss tränare på plats. Har ni inte möjlighet att vara med på alla träningar eller om ni inte hunnit hem från semestrar ännu spelar det ingen roll, kom när ni vill och kan. Vi kommer att ha träningar fram till mitten av september.

Vi ser fram emot att få träffas igen och fortsätta paddla tillsammans. Varmt välkomna alla, nu kör vi!

P.S: om det finns nyfikna föräldrar som gärna vill följa med ut på vattnet brukar det finnas möjlighet för det så länge vi inte blir fler än ca 20 barn på träningen, ni får dock inte lika mycket uppmärksamhet som era barn:)

Tränarna