Mysig avslutning tackade för säsongen 2022

15 SEP 2022 23:29
Torsdagskvällen den 15 september bjöd på en härlig paddling och mysig säsongsavslutning för barngruppen. Tack alla för massor av fina stunder både på och utanför vattnet under säsongen!
  • Skapad: 15 SEP 2022 23:29

14 barn var på plats under när den sista "ordinarie" träningen för säsongen hölls.Tillsammans med tränare och ungdomsgruppen blev vi runt 25 kanotister som gled ut på vattnet, snyggt! Lagom kallt och lite duggregn ramade in en nästintill helt stilla Björkskatafjärd när barngruppen körde ett varv runt fjärden och tackade för säsongen med en rad olika favoritövningar från säsongen.

Ett litet tappert gäng körde nog årets sista dopp efter paddlingen innan det var dags för dusch, ombyte och avslutningsfika. Vi åt korv med bröd och massa gott fika samtidigt som vi lyfte några höjdpunkter från säsongen som varit. Därefter avslutade vi med att dela ut gröna PaddlePower-armband till de som gått hela vägen från att vara nybörjare på kanotskolan till att delta i klubbens fortsättningsträningar och sakta men säkert klarat av alla nivåer i PaddlePower. Grattis till er, ytterst välförtjänt!

Nästa lördag, den 24 september, är det städdag på klubben. Då träffas vi igen och gör bra saker tillsammans. Eventuellt bjuder vi inte till någon enstaka aktivitet under hösten men många gör nu bytet till olika vinteridrotter och har fullt upp med det. Någon söndag i januari brukar vi dra igång klubbens skidtävling "Skicup". Mer info både om eventuell höstaktivitet och skicup kommer när det närmar sig. Fram tills dess njuter vi av en fin säsong med massor av gemenskap, framsteg och utveckling!

Vi ses!

//Tränarna