Norrlandsläger i Tavelsjö, 26-29 maj!

02 APR 2022 17:34
Den 26-29 maj drar vi till vackra Tavelsjö för ett fyra dagar långt träningsläger tillsammans med övriga Norrlandsklubbar. En riktig kanonhelg med paddling, övrig träning, gemenskap och massa kul. Sugen? Anmäl intresse senast 28 april.
  • Uppdaterad: 02 APR 2022 17:34

Redan inför 2020 drog planeringen igång för ett gemensamt Norrlandsläger i Tavelsjö utanför Umeå. Pandemin satte dock stopp både 2020 och 2021. Gav vi upp för det? Öh...Nej, istället ser vi nu extra mycket framemot att äntligen få köra! Fyra härliga lägerdagar där vi kör ner med ett stort gäng från klubben, möter upp ett ännu större gäng från Skellefteå, Vårby, Moälven och Fagervik, slår ihop oss och har ett jäkla kul läger tillsammans.

Var?

Lyckebo sommargård vid Tavelsjön, nordväst om Umeå.

När?

Vi drar från Luleå den 26 maj och kommer hem igen den 29 maj

• 26 maj: resa från Luleå, lägerstart vid lunch
  • 27 maj: lägerdag
  • 28 maj: lägerdag
  • 29 maj: avslut vid lunch, hemresa

För vem?

Detta läger riktar sig till dig som paddlat aktivt med klubben i minst ett par år. Det kommer såklart att finnas ledare på plats men du behöver vara lite självgående i din paddling. Är du osäker får du gärna höra av dig. Är ni bortresta, om lägret krockar med någon annan aktivitet eller om du tycker att det är för långt bort så kommer det fler läger framöver!

Vi kommer att vara deltagare från Luleå Kajakklubb, Skellefteå Kanotklubb, Vårby IK Kanot, Moälvens Kanotklubb, Fagerviks Kanotklubb

Boende och mat?

Vi kommer att bo på Lyckebo sommargård. En lägergård som ligger precis invid Tavelsjön där vi kommer att paddla. Här kommer vi att sova, äta och hänga. Det finns ett antal sängar att sova i och om vi blir väldigt många så löser vi det med luftmadrasser. Maten lagar vi och äter tillsammans.

Vad kommer vi att göra?

Vi kommer att passa på att paddla mycket tillsammans. 1 paddelpass på torsdag, 2 på fredag, 2 på lördag och 1 avslutande pass innan vi åker hem på söndagen. Passen kommer att variera mellan lugna och lite längre pass till korta och snabbare pass i både K1, K2 och K4. Mellan passen och på kvällarna kommer det att bli både allmänt häng och lite andra aktiviteter.

Föräldrar och ledare

Ett antal ledare/tränare kommer att följa med. Tillsammans med ledare från de andra klubbarna kommer vi att paddla tillsammans med deltagarna.

Utöver ledare kommer vi att behöva några föräldrar som följer med och för att finnas på plats, hjälpa till med mat och annat fix.

Kostnad

I dagsläget har vi inte helt klart med kostnaden för lägret. Vi kommer att söka bidrag från Svenska Kanotförbundet och hoppas kunna hålla nere kostnaden så mycket det bara går. Ett uppskattat maxbelopp för helgen är 500 kr, inkl. resa, boende och mat.

Wow, jag vill med! Hur anmäler jag mig?

Skicka in en intresseanmälan via följande länk: Intresseanmälan, Norrlandsläger, 26-29 maj.

Funderingar?

Dag Johansson, This is a mailto link eller 070-37 25 448