Hoppa till sidans innehåll

Söndagsträningar med tävlingsinslag startar söndag 24/1

19 JAN 2021 21:31
Nu kör vi igång med söndagsträningar med tävlingsinslag för dig som är sugen. Såväl yngre som äldre kan delta, det finns olika sträckor att välja på. Du väljer själv den sträcka och åkstil som passar dig.
  • Uppdaterad: 19 JAN 2021 21:31

Under många år har klubben genomfört "Skicup" på söndagar. Efter några års uppehåll fanns planer på att dra igång igen vintern 2021. P.g.a. rådande situation och de restriktioner som gäller är det dock inte tillåtet att arrangera tävling. Däremot uppmuntras tränings utomhus vilket gör att vi nu bjuder in till söndagsträningar med tävlingsinslag. 

Nu på söndag den 24 januari startar vi med första tillfället. Individuell start mellan 10.00 och 10.30. Vi kommer alltså inte att samlas i en grupp utan du kommer till start när du är redo. Anmäl dig via facebook eller via mail till jwenngren(a)gmail.com. För att ytterligare minska på trängseln så är start och mål i svängen där 7.4:an möter 5.2:an, en bit före den vanliga startportalen, se bifogad karta. Varje deltagare får en sluttid. 

Nästkommande söndag, den 31 januari, startar den som hade bästa tid vid första tillfället sist, den som hade näst bästa tid näst sist med den tidsdifferens som man låg bakom, osv. Den som är först i mål får lika många poäng som det är deltagare, tvåan får en poäng mindre osv. Man väljer själv hur många tillfällen man är med på och missar man ett tillfälle använder man bara starttiden man fick från sista tillfället man körde. Första gången man är med får man endast sin referenstid, dvs om man inte är med nu på söndag den 24/1 kan man ändå vara med senare. Första gången får man en referenstid, sen är man med som vanligt. Listor med starttider uppdateras eftersom och kommer att finnas tillgänglig här på hemsidan. 

Träningsträckor Ormberget: 

  • 2.2 Röd 

  • 5.2 Gul

  • 7.4 Svart

  • 9.6 Svart + Röd

En bild som visar karta

Automatiskt genererad beskrivning

Den person som i slutet av säsongen har samlat ihop flest poäng vinner! 

Mvh 

Johan

Lite historia om Skicup kan du läsa mer om här.

Skribent: Johan Wenngren
E-post: Adressen Gömd

SKF_logga

Postadress:
Luleå KK - Kanot
Sofia Ersson, Maskinvägen 27
97254 Luleå

Besöksadress:
Kanotvägen 14
97332 Luleå

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@luleakajakklubb...

Se all info