Tor 15/9: Säsongsavslutning med utdelning av gröna PaddlePower-band!

30 AUG 2022 22:53
Torsdag den 15 september har vi sista träningen för barngruppen för säsongen. En kort paddelrunda följs av fika och utdelning av gröna PaddlePower-armband, varmt välkomna!
  • Uppdaterad: 30 AUG 2022 22:53

Torsdag den 15 september blir säsongens sista ordinarie barnträning och hög tid att fira en härlig säsong! Alla är varmt välkomna, oavsett hur många träningar ni hunnit vara med på under säsongen.

• När: Torsdag den 15 september, mellan kl.18.00-ca 20.00
  • Var: Klubben!
  • Vad: vi paddlar en kortare runda, byter om till torra kläder och samlas sedan inne på klubben för fika och armbands-ceremoni.
  • Vem: Alla! Kanotister, syskon, föräldrar, mor- och farföräldrar etc.

Utdelning av gröna PaddlePower-armband

Luleå Kajakklubb använder Svenska Kanotförbundets koncept PaddlePower. Under Kanotskolans åtta dagar får deltagarna genomföra moment på nivå 1-3. Därefter, under säsongens fortsättningsträningar fortsätter vi med moment på nivå 4-6. För de som varit med på nog många träningar (8 barnträningar efter kanotskolan) för att klara av alla moment upp till nivå 6 väntar utdelning av gröna PaddlePower-armband under torsdagskvällen. Har ni inte möjlighet att komma kan ni givetvis få banden vid ett senare tillfälle, och för dem som inte har haft möjlighet eller sug att delta på nog många träningar finns det alla möjligheter att fortsätta resan nästa säsong.

Träningar fram till 15 september - dags för varmare kläder!

Vi fortsätter med träningar på tisdagar och torsdagar, kl.18.00-19.30, fram till avslutningen den 15 september.

Tänk på att det börjar bli kallare, både i luften och i vattnet och att det inte längre räcker med shorts och t-shirt. Långa tights och långärmat underställ med antigen en t-shirt (kanotskoletröjan passar utmärkt!) eller en tunnare vindjacka utanpå rekommenderas.

Varmt välkomna till både de avslutande träningarna och avslutning!