Träningstider i sommar!

17 JUN 2020 10:17
Efter att ha pratat ihop oss, lite pill och samordning har vi fått fram följande tider som gäller i sommar! Vi kör augusti ut och sen får vi ser vad vädret tillåter!
  • Uppdaterad: 17 JUN 2020 10:17

Vi har fått en önskan från de aktiva att ha fler vuxna på vattnet som kan hjälpa till på träningarna. Dels som hjälptränare i kajak men också köra lite båt, filma lite, fixa lite på land osv. Efter att ha pratat ihop oss, lite pill och samordning har vi fått fram följande tider som gäller i sommar! Vi kör augusti ut och sen får vi ser vad vädret tillåter.
Känner ni att ni kan och vill hjälpa till på ett pass så ta kontakt med respektive tränare eller prata med Elina Linerudt som kommer vara huvudtränare på klubben i år😊
Var gränsen går mellan barn och ungdomar är lite svårt att veta just nu men som det såg ut på dag ett med fortsättningsgruppen i kanotskolan så är det mycket väl möjligt att de passar bra in på ungdomsgruppen också.
Väl mött och ser fram emot en kanonsäsong!!! / Tränarna
  • Måndag 16:30: Seniorer, juniorer och ungdomar med Elina Linerudt (passar dig som är född senast 2007 och har paddlat några år)
  • Tisdag 18:00 Barnträning med Edvin Jj (passar alla barn och ungdomar som antigen börjat paddla i år eller paddlat nåt år, t.ex. du som gått Kanotskolan)
  • Onsdag 18:00 Ungdomsträning med Daniel Djärf (passar dig som har paddlat nåt år och är född ca 2009 och tidigare)
  • Torsdag 18:00 Barnträning med Dag Johansson och Isbrytarna har barnpolo med Eva Lindmark. Man kan prova båda vid samma tillfälle om man vill! (passar alla barn och ungdomar som antigen börjat paddla i år eller paddlat nåt år, t.ex. du som gått Kanotskolan)
  • Söndag 18:00 Klubbträningar med inriktning på racing för seniorer, juniorer och ungdomar med Johan Wenngren. (passar dig som har paddlat nåt år och är född ca 2009 och tidigare)
  • Söndag kl 18:00 Isbrytarna har barnpolo med Eva Lindmark.
Skribent: Viktor Ek

LuleåKiropraktorteknik