Hoppa till sidans innehåll

Utbildning och kurser

Utbildning och Kurs

Lär dig paddla med oss! Vi erbjuder årligen kajakkurser riktade framförallt till vuxna. Fokus ligger på grunderna i paddling i kajak, havskajak och kanadensare med teknik och säkerhet som centrala delar.

Vi utgår från Luleå Kajakklubb. Kurserna avslutas ofta med en kortare tur, antigen en sväng ut i skärgården eller på innerfjärdarna.

Samtliga priser är inklusive hyra av den utrustning ni behöver för att paddla. Drop-in paddlingen betalas lättast med swish på plats och för er som går längre kurser ingår detta års medlemsskap i kursavgiften. Detta medför att ni kan hyra kajaker rabatterat under året och prova andra kanoter m.m. Tar du med egen kajak får du 300 kr rabatt på kurser i paddelpasset.

Kajakpaddling är godkänt som friskvård enligt skatteverket och därför kan kursavgiften (exkl medlemsavgiften på 250 kr) tas på friskvårdsbidraget från jobbet om ni har det.

Paddelpasset är den svenska översättningen av EPP - European Paddle Pass. Ett utbildnings- och kvalitetssäkringssystem med olika färgnivåer för all slags paddling på olika nivåer. Mer om Paddelpasset här.


Är du intresserad av att gå någon kurs maila This is a mailto link.

Nyheter

2022-05-10
Nu är planeringen av årets kurser i havskajak och kanadensare färdig. Vi tror och hoppas att det ska finnas något för alla i vårt utbud.
 
2021-06-02
Kom och prova på havskajak ikväll i finvädret! Begränsat antal kajaker, föranmäl dig till This is a mailto link. Pris 450kr.
 
2021-05-19
Under sommaren 2021 kommer Luleå kajakklubb att köra teknikträning inom havskajak på onsdagar kl 18 - valfri tid. Startdatum 2/6 och slutdatum 1/9. Vi söker en träningsgrupp s...
 
2021-04-08
Nu har vi lagt ut våra utbildningar för sommaren 2021! Spana i utbildningskalendern och se om ni hittar något som passar. https://www.luleakajakklubb.se/Utbildningochkurser/

Utbildningskalender

Kommande aktiviteter


SKF_logga

Postadress:
Luleå KK - Kanot
Sofia Ersson, Maskinvägen 27
97254 Luleå

Besöksadress:
Kanotvägen 14
97332 Luleå

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@luleakajakklubb...

Se all info