Gå till innehåll
Luleå Kajakklubb
Luleå Kajakklubb

Utbildning och kurser

Lär dig paddla med oss! Vi erbjuder årligen kajakkurser riktade framförallt till vuxna. Fokus ligger på grunderna i paddling i kajak, havskajak och kanadensare med teknik och säkerhet som centrala delar.

Vi utgår från Luleå Kajakklubb. Kurserna avslutas ofta med en kortare tur, antigen en sväng ut i skärgården eller på innerfjärdarna.

Samtliga priser är inklusive hyra av den utrustning ni behöver för att paddla. Drop-in paddlingen betalas lättast med swish på plats och för er som går längre kurser ingår detta års medlemsskap i kursavgiften. Detta medför att ni kan hyra kajaker rabatterat under året och prova andra kanoter m.m. Tar du med egen kajak får du 300 kr rabatt på kurser i paddelpasset.

Kajakpaddling är godkänt som friskvård enligt skatteverket och därför kan kursavgiften (exkl medlemsavgiften på 250 kr) tas på friskvårdsbidraget från jobbet om ni har det.

Paddelpasset är den svenska översättningen av EPP - European Paddle Pass. Ett utbildnings- och kvalitetssäkringssystem med olika färgnivåer för all slags paddling på olika nivåer. Mer om Paddelpasset här Länk till annan webbplats..


Är du intresserad av att gå någon kurs maila utbildningochkurs@luleakajakklubb.se.

Publicerad: 2022-08-16

Senast uppdaterad: 2022-11-26

Författare: Thomas (Efternamn saknas)

Sponsorer

Besöksadress

Kanotvägen 14

97332 Luleå

Postadress

Maskinvägen 27

97254 Luleå

Kontakta oss

info@luleakajakklubb.se