Gå till innehåll

Tävlingslicens: 100kr

Medlemsskap

Ny medlem

Vill du bli medlem i LKK och paddla med oss? Vad kul! I medlemsskapet ingår tillgång till klubbens lokaler och racingkanoter. Avser ni vara med i arrangerade träningar eller nyttja gymmet ska aktivitetsavgift enligt nedan betalas men självklart får man prova på aktiviterna först som medlem.

1. Kolla i tabellen vilken avgift du/ni ska betala (enskild/familj, kajakplats, etc.)
  2. Skicka ett mail till info@luleakajakklubb.se med följande uppgifter:

Följ länken om du vill ta del av föreningens stadgar Pdf, 1 MB, öppnas i nytt fönster.. (fast bästa är att komma ner och kolla in verksamheten eller ringa nån för att få koll på vad vi gör).

• Ange vilka avgifter du/ni avser att betala in.
  • Fullständigt personnummer (ÅÅMMDD-XXXX) på person/er som avser bli medlemmar.
  • Adress
  • Telefonnummer (för samtliga om flera personer)
  • E-postadress (för samtliga om flera personer)
  • Du får en faktura att betala från klubben på angiven e-post.

Vid inbetalning godkänner du att Luleå Kajakklubb registrerar personuppgifter i sitt medlemsregister.

Redan medlem

Om du/ni redan är medlem kontaktar du kassören direkt om vill ändra avgifter, barn som flyttar hemifrån, behov av kanotplats etc.

Möjlighet till delbetalning

Vill du som medlem delbetala medlemsavgiften går det utmärkt. Ta då kontakt med klubbens kassör (via info@luleakajakklubb.se) så kommer ni överens om hur ni går tillväga.

Avgifter 2023

Avgifter som erläggs gäller per kalenderår och betalas i förskott.

Kajakpaddling är godkänt som friskvård enligt skatteverket och därför kan aktivitetsavgiften och kursavgiften tas på eventuellt friskvårdsbidrag från jobbet.

Publicerad: 2022-11-26

Senast uppdaterad: 2023-04-24