Gå till innehåll
Luleå Kajakklubb
Luleå Kajakklubb

Julmys på klubben, lördagen 10 december

Alla LKKare, stora som små - varmt välkomna på julmys på kajakklubben lördagen den 10 december!

På lördag 10/12 kl 13.00-ca 17.00 träffas vi på klubben för lite julmys. Vi börjar med ett träningspass (cirkelträning inomhus, passar alla) för de som vill och sen fortsätter vi med att fika/äta lite julmellis och bakar pepparkakor tillsammans. Ta gärna med kavel och pepparkaksformar om ni har. Det övriga fixar vi.

Vi behöver veta hur många som kommer från respektive familj, föräldrar och syskon är också välkomna. Anmäl er genom att svara till stina.ek.79@gmail.com. Meddela även om någon har allergi. Senast tisdag 6/12 behöver vi ert svar.

Varmt välkomna till en härlig eftermiddag på LKK!

Hälsningar
Helene Johansson och Stina Ek (arrangörsduo Julmys)

Publicerad: 2022-11-26

Senast uppdaterad: 2022-11-26

Författare: Joel Elenius

Sponsorer

Besöksadress

Kanotvägen 14

97332 Luleå

Postadress

Maskinvägen 27

97254 Luleå

Kontakta oss

info@luleakajakklubb.se